Auto

viaduct-milau Met de auto is Lloret de Mar ook prima te bereiken. Vanaf Utrecht is het 1500 kilometer naar Lloret de Mar. Een bijzonder mooie route is over de ‘Route la Méridienne’. Dat is de A75 van Clermont Ferrand naar Béziers, waarna het de A9 naar Spanje wordt. U passeert op deze route het spectaculaire “Viaduct de Milau’ (zie foto).

Vliegen

vliegen Casarulin ligt op 25 minuten rijden van het vliegveld van Girona, hét vliegveld voor de Costa Brava. De moderne luchthaven wordt vanuit Nederland bediend door Transavia en Ryanair. Transavia vliegt vanaf Schiphol en Rotterdam naar Girona, Ryanair vliegt o.a. vanaf Maastricht, Eindhoven en Düsseldorf-Weeze (DE). Een andere optie is vliegen op Barcelona-El Prat. Deze luchthaven ligt op 90 kilometer van Casarulin (1 uur en 10 minuten rijden). U kunt meerdere dagen per week op Barcelona vliegen met Transavia of Vueling vanaf Schiphol, Eindhoven of Rotterdam.

Op deze vliegvelden zijn alle grote autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd, zoals Goldcar, Hertz en Europcar. U kunt Casarulin zo snel, efficient én voordelig bereiken.